Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

LLIÇÓ 7

Què és el Regne de Déu?

Què és el Regne de Déu?

1. Què és el Regne de Déu?

Per què és Jesús el millor rei? (MARC 1:40-42)

El Regne de Déu és un govern celestial que substituirà tots els governs i aconseguirà que es faça la voluntat de Déu tant al cel com a la Terra. Molt prompte el Regne de Déu subministrarà el govern que la humanitat necessita i, a més, unirà tots els habitants de la Terra. Xe, això sí que són bones notícies! Llig Daniel 2:44; Mateu 6:9, 10 i 24:14.

Òbviament, un regne necessita un rei. Per això, Jehovà ha nomenat el seu Fill, Jesucrist, com a rei del Seu Regne. Llig Apocalipsi 11:15.

Mira el vídeo Què és el Regne de Déu?

2. Per què és Jesús el millor rei?

Jesús és el millor rei perquè és bondadós i no li tremola el pols per a fer el que és just (Mateu 11:28-30). També té el poder necessari per a ajudar la gent, ja que governarà tota la Terra des del cel. Després de ressuscitar, va pujar al cel, es va assentar a la dreta de Déu i va esperar fins que Ell li donara autoritat per a governar (Hebreus 10:12, 13). Finalment, Déu li va donar esta autoritat. Llig Daniel 7:13, 14.

3. Qui governarà amb Jesús?

La Bíblia diu que Jesús governarà amb un grupet que se’ls anomena “sants” (Daniel 7:27). Els primers que en van formar part foren els apòstols de Jesús. Fins al dia de hui, Jehovà ha continuat elegint hòmens i dones fidels perquè formen part d’este grup. Com va fer amb Jesús, estes persones ressuscitaran amb cossos espirituals. Llig Joan 14:1-3 i 1 Corintis 15:42-44.

Quantes persones van al cel? Segons va dir Jesús, un “ramadet” o grup limitat de 144.000 persones (Lluc 12:32). Ells governaran la Terra amb Jesús. Llig Apocalipsi 14:1.

4. Què va passar quan Jehovà va coronar Jesús?

El Regne de Déu va començar la seua governació l’any 1914. * La primera cosa que va fer Jesús com a rei va ser expulsar Satanàs i els seus dimonis del cel i enviar-los a la Terra (Apocalipsi 12:7-10, 12). Des d’aquell dia, els mals de la humanitat no han fet sinó créixer. Les guerres, la fam, les epidèmies i els terratrémols són part del “senyal” que ens diu que este govern molt prompte controlarà els assumptes de la Terra. Llig Lluc 21:7, 10, 11, 31.

5. Què està fent el Regne de Déu hui, i què farà en el futur?

Gràcies a una predicació mundial, el Regne de Déu està reunint una gran multitud de persones de totes les nacions. Milions de persones humils arriben a ser súbdits de Jesús. Quan el Regne de Déu destruïsca l’actual sistema de coses, estes persones se salvaran. Així que si volem beneficiar-nos d’allò que farà el Regne, hem d’obeir Jesús. Llig Apocalipsi 7:9, 14, 16, 17.

Durant 1.000 anys, el Regne de Déu portarà a terme el propòsit original de Déu. La Terra serà un paradís. Finalment, Jesús tornarà el Regne a son Pare (1 Corintis 15:24-26). T’agradaria parlar amb algú d’este Regne?

 

^ § 6 Si vols saber més sobre com les profecies bíbliques assenyalaven l’any 1914, consulta les pàgines 215 a 218 del llibre Què diu realment la Bíblia?