Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

LLIÇÓ 15

Per què hauries d’aprendre’n més?

Per què hauries d’aprendre’n més?

1. Com et beneficiarà seguir estudiant la Bíblia?

No hi ha cap dubte que esta visió general de les ensenyances bàsiques de la Bíblia ha reforçat el teu amor per Jehovà. Ara bé, has de seguir cultivant este amor (1 Pere 2:2). Per a tindre l’esperança de vida eterna, és necessari que continues acostant-te a Déu estudiant la seua Paraula. Llig Joan 17:3 i Judes 21.

A mesura que cresca el teu coneixement sobre Déu, la teua fe es farà més forta i el complaurà (Hebreus 11:1, 6). Esta fe t’impulsarà a penedir-te i a fer canvis positius en la teua vida. Llig Fets 3:19.

2. Com pot el teu coneixement sobre Déu ajudar els altres?

Pots tindre una relació molt especial amb Jehovà

Òbviament, voldràs compartir amb altres el que has aprés. A tots ens agrada contar bones notícies. Si continues estudiant la Bíblia, aprendràs a usar-la per parlar de Jehovà a altres i de les bones notícies que esta conté. Llig Romans 10:13-15.

Molts comencen a parlar d’estes bones notícies amb els amics i familiars. Però has d’anar amb tacte. És millor que els parles de les promeses de Déu en comptes de dir-los que la seua religió està errada. A més, recorda que la gent es fixarà més en el teu bon comportament que en allò que els expliques. Llig 2 Timoteu 2:24, 25.

3. Quina relació pots tindre amb Déu?

Estudiar la Paraula de Déu t’ajudarà a créixer espiritualment i a cultivar una relació especial amb Jehovà. Realment pots ser un membre de la seua família. Llig 2 Corintis 6:18.

4. Com pots continuar progressant?

Si continues estudiant la Paraula de Déu creixeràs espiritualment (Hebreus 5:13, 14). Demana a un testimoni de Jehovà un curs bíblic amb el llibre Què diu realment la Bíblia? Com més aprengues de la Paraula de Déu, millor serà la teua vida. Llig Salm 1:1-3 i 73:27, 28.

Jehovà, el Déu feliç, té bones notícies. Pots acostar-te a Ell si et reunixes amb el seu poble (Hebreus 10:24, 25). Si t’esforces per agradar a Jehovà, aconseguiràs la vida de veritat: la vida eterna. Acosta’t a Déu. És el millor que pots fer. Llig 1 Timoteu 1:11 i 6:19.