Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

Carta de la Junta Directiva

Carta de la Junta Directiva

Per als qui estimen a Jehovà Déu i la seua Paraula, la Bíblia.

Jesús va dir: «Coneixereu la veritat, i la veritat vos farà lliures» (Joan 8:32). Penseu com vos sentíreu quan vau descobrir les veritats de la Bíblia: era emocionant saber que en un món ple de mentires, és possible aprendre la veritat! (2 Timoteu 3:1)

Jehovà Déu vol que coneguem la veritat. I com estimem les persones, volem que els altres també la coneguen. Però servir Déu implica més. Hem d’esforçar-nos per viure com a cristians perquè respectem molt els principis de Jehovà. Jesús va explicar una forma amb la qual podem demostrar-li a Déu que l’estimem. Va dir: «Si guardeu els meus manaments, vos mantindreu en el meu amor, tal com jo guarde els manaments del meu Pare i em mantinc en el seu amor» (Joan 15:10).

Jesús estima molt son Pare i fa tot el que ell li demana. Si imitem a Jesús en la nostra vida, Jehovà ens estimarà i serem feliços de veritat. Com va dir Jesús, «ara que heu entés tot això, feliços de vosaltres si ho poseu en pràctica!» (Joan 13:17).

Esperem que esta publicació vos ajude a viure d’acord amb les veritats de la Bíblia i a fer-vos amics de Déu. En les nostres oracions demanem que el vostre amor per Déu cresca i vos mantingueu «en l’amor de Déu, mentre espereu [...] la vida eterna» (Judes 21).

Junta Directiva dels Testimonis de Jehovà