Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

 VISQUEM COM A CRISTIANS

Interesseu-vos per totes estes coses

Interesseu-vos per totes estes coses

A quines coses ens referim? Filipencs 4:8 diu que ens hem d’interessar per tot allò que és autèntic, respectable, pur, amable, lloable, tot allò que siga virtuós i digne d’elogi. Encara que els cristians no sempre pensem en assumptes relacionats amb la Bíblia, les coses en què pensem han d’agradar a Jehovà i no deurien debilitar la nostra resolució de ser-li fidels (Sl 19:15 [v. 14 NM]).

És un gran repte evitar tot pensament impropi, ja que no només hem de lluitar contra la nostra inclinació imperfecta, sinó també contra la influència de Satanàs, «el déu d’aquest món» (2Co 4:4). Degut a que ell controla els mitjans de comunicació, gran part del contingut dels programes de televisió, de ràdio, d’Internet i de la premsa escrita està corromput. Si no som selectius en les coses que veiem o escoltem, podem corrompre la nostra manera de pensar i, amb el temps, actuar impròpiament (Jm 1:14, 15).

MIRA EL VÍDEO EVITA TOT ALLÒ QUE EROSIONA LA LLEIALTAT: L’ENTRETENIMENT IMPROPI, I DESPRÉS CONTESTA LES PREGUNTES SEGÜENTS:

  • Què estava veient el germà en el mòbil, i com li estava afectant?

  • Com el va ajudar Gàlates 6:7, 8 i Salm 119:37?