Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

 VISQUEM COM A CRISTIANS

Entrena’ls per a servir Jehovà amb constància

Entrena’ls per a servir Jehovà amb constància

L’experiència diu que quan s’ensenya a un publicador nou a tindre des del principi una participació regular i zelosa en la predicació, sol convertir-se en un publicador eficient (Pr 22:6; Flp 3:16). Considerem algunes suggerències per a ajudar un estudiant a establir una bona base en el seu ministeri:

  • Comença a entrenar el teu estudiant tan prompte com siga nomenat publicador (km 8/15 1). Ha de vore la importància d’eixir a predicar totes les setmanes (Flp 1:10NM). Sigues positiu quan parles del territori (Flp 4:8). I anima’l a predicar amb el responsable del grup de predicació i amb la resta de publicadors per beneficiar-se de la seua experiència (Pr 1:5; km-S 10/12 6 § 3).

  • No deixes d’animar el teu estudiant i d’ensenyar-li a predicar inclús després del baptisme, sobretot si no ha acabat d’estudiar el llibre «Manténgase en el amor de Dios» (km-S 12/13 7).

  • Utilitza una presentació senzilla quan prediques amb un publicador nou. Després que haja fet la seua presentació, encomia’l i dóna-li suggerències per a ser més eficient (km-S 5/10 7).