Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

 VISQUEM COM A CRISTIANS

Utilitzem els vídeos per a ensenyar als nostres estudiants

Utilitzem els vídeos per a ensenyar als nostres estudiants

Les ajudes visuals capten l’atenció de qui les veu i l’ajuda a comprendre i recordar el que ha aprés. El nostre Gran Instructor, Jehovà, les va gastar per a ensenyar lliçons molt importants (Gn 15:5; Jr 18:1-6). Jesús, el Gran Mestre, també les va utilitzar (Mt 18:2-6; 22:19-21). Una de les ajudes visuals que ha resultat ser més eficaç en els últims anys ha sigut els vídeos. Estàs aprofitant esta ajuda en els teus cursets de la Bíblia?

S’han preparat deu vídeos per a ajudar-nos a ensenyar les lliçons del fullet Bones notícies de part de Déu. En general, el títol de cada vídeo correspon a una de les preguntes en negreta del fullet. La versió digital inclou enllaços que ens recorden quan podem mostrar cadascun dels vídeos. A més, també trobaràs altres vídeos de les publicacions incloses en les Ferramentes per a ensenyar amb informació extra.

Estàs analitzant amb el teu estudiant un tema bíblic que tal volta és difícil d’entendre per a ell? O està el teu estudiant fent front a alguna prova? Busca en jw.org® o en JW Broadcasting® algun vídeo que li aplique. Potser tant tu com el teu estudiant el podríeu vore i després analitzar-lo junts.

Cada mes es publicaran nous vídeos. Quan els veges, pensa en com els podries gastar quan ensenyes a altres.