Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

 VISQUEM COM A CRISTIANS

Consells per a millorar la predicació. Ensenyem als nostres estudiants a preparar-se

Consells per a millorar la predicació. Ensenyem als nostres estudiants a preparar-se

PER QUÈ ÉS IMPORTANT: Quan els estudiants de la Bíblia es preparen, entenen més ràpid i recorden millor el que els ensenyem. Quan més entenguen i recorden, més ràpid progressaran. Inclús després de batejar-se, necessitaran preparar-se per a les reunions i la predicació per a poder continuar alerta en sentit espiritual (Mt 25:13). Per tant, saber com estudiar i tindre una bona rutina els beneficiarà al llarg de la seua vida. Des del principi, hauríem d’ajudar els nostres estudiants a adquirir el costum de preparar-se per al seu curs bíblic.

QUÈ POTS FER?

  • Sigues un bon exemple (Rm 2:21). Prepara cada estudi pensant en l’estudiant (km 11/15 3). Ensenya-li com tens subratllada la teua publicació.

  • Anima’l a preparar-se. Una volta l’estudi s’haja establit, mostra-li que la preparació és part del curs bíblic, i explica-li els beneficis. Dóna-li suggerències pràctiques sobre com pot comprar temps del seu horari per a preparar-se. Alguns mestres permeten que l’estudiant gaste la publicació subratllada del mestre durant una sessió d’estudi per a ajudar-lo a vore els beneficis. Felicita’l quan es prepare.

  • Mostra-li com preparar-se. Al principi, alguns mestres dedicaran una sessió completa d’estudi per a demostrar als seus estudiants com preparar la lliçó.