Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

 VISQUEM COM A CRISTIANS

Dóna’ls la benvinguda!

Dóna’ls la benvinguda!

S’espera que uns 12 milions de persones que hem convidat assistisquen el 23 de març al Memorial. Es donarà un bon testimoni quan l’orador analitze el rescat —el regal que ens ha donat Jehovà— i algunes de les benediccions que obtindrà la humanitat (Is 11:6-9; 35:5, 6; 65:21-23; Jn 3:16). Però l’orador no serà l’únic que donarà testimoni en esta ocasió especial, ja que tots tindrem l’oportunitat de fer-ho al donar una benvinguda càlida als visitants (Rm 15:7). A continuació vorem algunes suggerències:

  • En comptes d’assentar-te i esperar que comence el programa, per què no dones la benvinguda als visitants i als inactius amb un càlid somriure i una salutació amistosa?

  • No només has de posar atenció als qui has invitat personalment, també has d’estar pendent dels qui vinguen perquè han rebut la invitació durant la campanya. Per què no els invites a assentar-se amb tu i compartiu la Bíblia i el cançoner?

  • Després del discurs et pots oferir per respondre les seues preguntes. Si la teua congregació ha d’eixir prompte perquè una altra ha d’entrar, queda amb la persona per visitar-la en pocs dies. Si no tens les seues dades de contacte, podries dir-li: «M’agradaria saber què t’ha paregut el programa. Ens podríem posar en contacte d’alguna manera?».