Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

 VISQUEM COM A CRISTIANS

Veus les qualitats invisibles de Déu?

Veus les qualitats invisibles de Déu?

Quan mires una flor de colors, un cel estrellat o una cascada impressionant, veus l’obra del Creador? La creació que hi ha al nostre voltant revela clarament les qualitats invisibles de Jehovà (Rm 1:20). Quan ens parem a reflexionar sobre el que veiem amb els nostres ulls, som capaços de notar el poder, l’amor, la saviesa i la justícia de Déu, així com la seua generositat (Sl 104:24).

Quines obres creatives de Jehovà veus cada dia? Encara que visques en una ciutat, pots vore els pardalets o els arbres. Observar amb atenció la creació de Jehovà pot ajudar-nos a reduir l’ansietat, centrar-nos en les coses més importants i augmentar la nostra fe en la capacitat que té Jehovà de cuidar-nos per tota l’eternitat (Mt 6:25-32). Si tens fills, ajuda’ls a percebre les qualitats incomparables de Jehovà. A mesura que augmentem l’apreci per la creació que ens envolta, ens acostarem més al nostre Creador (Sl 8:4, 5 [vv. 3, 4 NM]).

MIRA EL VÍDEO LES MERAVELLES DE LA CREACIÓ REVELEN LA GLÒRIA DE DÉU: LA LLUM I EL COLOR, I DESPRÉS CONTESTA LES PREGUNTES SEGÜENTS:

  • Com ens permeten els pigments vore els colors?

  • Què causa la iridescència?

  • Per què veiem diferents colors al cel?

  • Quins colors cridaners de la creació has vist prop de ta casa?

  • Per què hauríem de dedicar temps a observar atentament la naturalesa?

Què revelen la llum i el color sobre les qualitats de Jehovà?