Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

 VISQUEM COM A CRISTIANS

Donem-los la benvinguda

Donem-los la benvinguda

A qui ens referim? A qualsevol que vinga a les nostres reunions, tant si és la primera vegada com si ens visita de fa molt de temps (Rm 15:7; He 13:2). És possible que vinga un germà d’un altre país o un cristià inactiu assistisca per primera volta en molt de temps. T’imagines com et sentiries en eixes circumstàncies? No valoraries una calorosa benvinguda? (Mt 7:12) Per tant, per què no prens la iniciativa i saludes els altres abans i després de les reunions? Segur que això contribuïx a crear un ambient càlid i amorós que honre Jehovà (Mt 5:16). Clar, no sempre serà possible parlar amb tots els assistents, però si tots posem de la nostra part, tot el món se sentirà a gust. *

La verdadera hospitalitat no només es mostra en ocasions especials com el Memorial, sinó en totes les ocasions. Quan algú nou ve i experimenta l’amor cristià en acció, es pot sentir motivat a alabar Jehovà i unir-se a l’adoració verdadera (Jn 13:35).

^ § 3 Els principis de la Bíblia limiten el tracte amb aquells que vinguen a la reunió i hagen sigut expulsats o s’hagen desassociat de la congregació (1Co 5:11; 2Jn 10).