Salta al contingut

Quin és el sentit de la vida?

Quin és el sentit de la vida?

Què diu la Bíblia

 La gent es fa esta pregunta de moltes maneres diferents, com per exemple, «Per què estem ací?» o «Té la meua vida algun propòsit?». La Bíblia mostra que el propòsit de la nostra vida és tindre una amistat amb Déu. Analitzem algunes veritats fonamentals que la Bíblia ensenya al respecte.

  •   Déu és el nostre Creador. La Bíblia diu: «Reconeixeu que el Senyor és Déu, que és el nostre creador i que som seus» (Salm 100:3; Apocalipsi 4:11).

  •   Déu té un propòsit per a tot el que ha creat, inclosos nosaltres (Isaïes 45:18).

  •   Déu ens ha creat amb «necessitats espirituals», entre elles la de trobar el sentit de la nostra vida (Mateu 5:3 TNM). Ell vol que satisfem eixa necessitat (Salm 145:16).

  •   Quan ens fem amics de Déu, saciem la nostra necessitat espiritual. Encara que parega que ser amics de Déu està fora del nostre abast, la Bíblia ens assegura: «Acosteu-vos a Déu, i Déu s’acostarà a vosaltres» (Jaume 4:8; 2:23).

  •   Per a arribar a ser amics de Déu, hem de viure en harmonia amb el seu propòsit per a nosaltres. La Bíblia ens diu quin és eixe propòsit: «Tem al Déu verdader i obeïx els seus manaments, perquè això és tot el que deu fer l’home» (Eclesiastés 12:13 TNM).

  •   En el futur, disfrutarem plenament del propòsit original de Déu per a nosaltres, ja que eliminarà el patiment i donarà vida eterna als seus amics, aquells que el servisquen (Salm 37:10, 11).