Salta al contingut

PREGUNTES QUE ES FAN ELS JÓVENS

Per què he d’anar a les reunions de la Sala del Regne?

 Els testimonis de Jehovà fan reunions dos voltes a la setmana en els seus llocs de culte, anomenades Sales del Regne. Què es fa allí i com et pots beneficiar?

 Què es fa a les Sales del Regne?

 Les Sales del Regne són llocs on s’aprén a posar en pràctica el que diu la Bíblia. Les reunions que es fan allí t’ajudaran a:

  •   aprendre la veritat sobre Déu.

  •   entendre el que hi ha darrere dels successos actuals.

  •   ser una millor persona.

  •    trobar bons amics.

 Ho sabies? Els llocs a on es reunixen els testimonis de Jehovà s’anomenen Sales del Regne, perquè precisament allí és a on es parla a sovint del Regne de Déu (Mateu 6:9, 10; 24:14; Lluc 4:43).

 Per què hauries d’assistir?

 La informació que s’analitza allí et pot servir d’ajuda. Les ensenyances de la Bíblia que s’analitzen en les reunions dels testimonis de Jehovà t’ajudaran a adquirir saviesa (Proverbis 4:5). Això significa que la Bíblia et pot ajudar a prendre bones decisions en la vida. També t’ajudarà a trobar la resposta a les preguntes més importants, com:

 A continuació, trobaràs el títol d’alguns dels discursos que es presenten en les reunions del cap de setmana:

  •   Per què ens ha de guiar la Bíblia?

  •   A qui podem recórrer en temps d’angoixa?

  •   Què està fent el Regne de Déu per nosaltres?

 «Un company de classe va vindre un dia a una de les reunions. Es va assentar amb la meua família i vam seguir junts la lectura de les publicacions. Després d’això, em va dir que s’havia quedat impressionat amb els comentaris dels assistents en les parts on es demanava la participació de l’auditori. També em va dir que en la seua església no tenien publicacions per a estudiar com les nostres.» (Brenda)

 Ho sabies? Pots assentar-te on vullgues en la Sala del Regne. No es fan coŀlectes.

 Les companyies t’animaran. La Bíblia invita els cristians a assistir a les reunions per a animar-se els uns als altres (Hebreus 10:24, 25). Les bones companyies són aquelles persones que posen a Déu i als altres abans que a elles mateixes i això és molt animador ja que este món està centrat en l’egoisme.

 «Després de tot un dia, a voltes em sent trista i estic baldada, però les persones que estan en la Sala de Regne sempre em fan sentir millor. Quan torne de camí cap a casa després d’una reunió, estic molt contenta i preparada per a afrontar un nou dia.» (Elisa)

 Ho sabies? Hi ha més de 120.000 congregacions dels testimonis de Jehovà per tot el món, les quals es reunixen en més de 60.000 llocs. Cada any es construïxen una mitjana d’unes 1.500 Sales del Regne per a cobrir la necessitat en l’increment d’assistència. a

a Per a trobar un lloc on poder reunir-te ves a la pàgina «Reunions de congregació dels testimonis de Jehovà» i polsa en «Busca a quina assistir».