JW LIBRARY

Preguntes freqüents: JW Library (iOS)

JW Library és compatible amb els següents dispositius Apple:

• iPad 2 i superiors (iOS 9.0 o posteriors)

• iPhone 4 i superiors (iOS 9.0 o posteriors)

• iPod touch 5a generació (iOS 9.0 o posteriors)

JW Library tindrà les mateixes funcions bàsiques en totes les plataformes. No obstant això, potser algunes característiques i actualitzacions de l’aplicació no estiguen disponibles al mateix temps en totes les plataformes.

Sí. Pots guardar les teues notes, etiquetes, ressaltats, preferits i marcadors en un fitxer de seguretat. Este fitxer es pot restaurar al mateix dispositiu o en un dispositiu diferent.

No. De moment, les notes, etiquetes, ressaltats, preferits i marcadors no es poden sincronitzar entre diferents dispositius.

Un amic que estiga familiaritzat amb JW Library podria ajudar-te. Si no, contacta amb la sucursal més pròxima.