Vídeos a la carta et permet reproduir vídeos de tv.jw.org en qualsevol moment, pausar-los, retrocedir-los o avançar-los ràpid. Pots reproduir un vídeo en particular o tots els d’una col·lecció. Fes clic o polsa el botó Vídeos a la carta per a vore les categories disponibles. Seguix estos passos per a buscar i reproduir vídeos.

Com buscar i reproduir un vídeo

Quan selecciones Vídeos a la carta, es mostren les categories. Cada categoria té una imatge i un nom. Alguns vídeos es poden trobar en vàries categories. Per exemple, el vídeo El que diuen altres jóvens: Per què creure en Déu? es pot trobar en Jóvens i La Bíblia.

Vés cap avall per a vore totes les categories.

Fes clic o polsa la imatge o el nom d’una categoria per a seleccionar-la. Dalt del tot de la pantalla, es mostra una imatge amb el nom i la descripció de la categoria. Baix d’esta imatge, es mostren les col·leccions de vídeos que hi ha en la categoria.

Ordinador o tablet: Per a vore més vídeos d’una col·lecció, fes clic o polsa la fletxa Esquerra o la fletxa Dreta.

Smartphone: Es mostra el primer vídeo de cada col·lecció. Per a vore més vídeos d’una col·lecció, polsa Més.

Fes clic o polsa la imatge o el títol d’un vídeo per a seleccionar-lo. La imatge de dalt de tot de la pantalla mostra el títol, la descripció i la duració del vídeo.

Fes clic o polsa Reproduïx per a vore el vídeo. (Nota: En els dispositius mòbils iOS i Android cal que tornes a polsar la icona Reproduïx quan el reproductor haja carregat el vídeo.)

Fes clic o polsa el botó Baixa-te’l per a guardar el vídeo en el teu ordinador o dispositiu mòbil. (Nota: Alguns dispositius mòbils requerixen una aplicació addicional per a baixar fitxers.) Fes clic o polsa sobre la resolució del vídeo que vullgues baixar.

Si ja havies vist part del vídeo, fes clic o polsa el botó Continua per a reprendre la reproducció on l’havies deixada. Fes clic o polsa el botó Reproduïx-lo des del principi per a reproduir el vídeo des del principi.

• Consell: En comptes de reproduir un sol vídeo cada volta, pots fer clic o polsar el botó Reproduïx-los tots que està al costat del nom de la col·lecció, per a reproduir tots els vídeos d’eixa col·lecció.

Nota: La reproducció es pararà quan tots els vídeos de la col·lecció s’hagen reproduït.

• En el mode Reproduïx-los tots, fes clic o polsa Salta Arrere per a vore l’anterior vídeo de la col·lecció.

• En el mode Reproduïx-los tots, fes clic o polsa Salta Avant per a vore el següent vídeo de la col·lecció.

Com controlar la reproducció

En la secció Vídeos a la carta, pots controlar la reproducció del vídeo com s’indica a continuació:

• Ordinador: Per a canviar al mode pantalla completa, mou el cursor sobre el vídeo i després fes clic en la icona Pantalla completa.

Tablet o smartphone: Per a canviar al mode pantalla completa, polsa el vídeo i després apreta la icona Pantalla completa.

• Ordinador: Per a eixir del mode pantalla completa, polsa la tecla Escap, o mou el cursor per damunt del vídeo i després fes clic en la icona Pantalla normal.

iOS: Per a eixir del mode pantalla completa, polsa el vídeo i després apreta la icona Pantalla normal.

Android: Per a eixir del mode pantalla completa, polsa el vídeo i després apreta la icona Pantalla normal. Alguns dispositius Android antics només reproduïxen els vídeos en mode pantalla completa.

Windows Mobile: Per a eixir del mode pantalla completa, polsa el botó Arrere del teu dispositiu.

• Fes clic o polsa Pausa per a pausar el vídeo.

• Fes clic o polsa Reproduïx per a continuar la reproducció.

• Per a anar a una part diferent del vídeo, arrastra l’indicador de posició avant o arrere.

• Ordinador: Per a canviar la resolució del vídeo en reproducció, mou el cursor sobre el vídeo, després sobre la icona Configuració de vídeo i selecciona la resolució desitjada. (Nota: No tots els navegadors mostren esta funció.)

Nota: Un número més alt representa una qualitat de vídeo més alta, la qual cosa requerix una connexió a Internet més ràpida. Selecciona la que siga més adequada a la teua velocitat d’Internet i al tamany del teu monitor. (Per a més detalls, consulta Com canviar les opcions del teu ordinador, tablet o smartphone.)

Tablet o smartphone: Per a canviar la resolució, polsa el vídeo, apreta Configuració de vídeo i després selecciona de la llista la resolució que vullgues. (Nota: Esta opció no està disponible en els reproductors de tots els mòbils.)

• Ordinador: Per a canviar el volum, mou el cursor sobre el vídeo i després sobre la icona Volum. Arrastra amunt o avall l’indicador per a pujar o baixar la veu.

Tablet o smartphone: Per a canviar el volum, gasta els botons del volum del teu dispositiu mòbil.