Vídeos a la carta et permet vore qualsevol dels vídeos de JW Broadcasting amb un control total de la reproducció. Pots pausar, retrocedir, avançar ràpid, saltar... Mira un vídeo en particular o tots els d’una col·lecció.

(Nota: El teu comandament Roku pot ser diferent al dels diagrames d’este tutorial.)

Selecciona Vídeos a la carta en la pantalla d’inici per a vore les categories disponibles. Seguix els passos següents per a buscar i vore vídeos:

Com buscar un vídeo

Mou-te pel menú de categories amb les fletxes del teu comandament. Polsa el botó OK per a seleccionar la categoria ressaltada.

Alguns vídeos es troben en vàries categories. Per exemple, el vídeo El que diuen altres jóvens: Per què creure en Déu? es mostra en Jóvens i en La Bíblia. Cada fila de vídeos representa una col·lecció. El nom de la col·lecció apareix dalt de la fila.

Mou-te per les col·leccions amb el teu comandament.

• Amb les fletxes Amunt o Avall vés a una col·lecció diferent.

• Amb les fletxes Esquerra i Dreta mou-te pels vídeos d’una col·lecció.

• Cada col·lecció conté l’opció Reproduïx-los tots. Selecciona-la per a reproduir tots els vídeos de la col·lecció començant pel primer. La reproducció es pararà quan s’hagen reproduït tots els vídeos de la col·lecció.

Selecciona un vídeo per a mostrar la pantalla d’Opcions del vídeo.

Selecciona una de les següents accions en esta pantalla:

• Continua: Esta opció només apareix si has parat el vídeo abans d’acabar-lo. Quan la selecciones, la reproducció del vídeo continuarà per on te l’havies deixada.

• Reproduïx-lo o Reproduïx-lo des del principi: Reproduïx el vídeo des del principi.

• Reproduïx-lo amb subtítols: Esta opció apareix si el vídeo en curs té subtítols. Al seleccionar-la, reproduïx el vídeo amb subtítols i activa els subtítols —si estan disponibles— en tots els vídeos d’En directe i de Vídeos a la carta. Per a desactivar els subtítols, selecciona Reproduïx-lo sense subtítols.

•   Reproduïx tota la col·lecció: Reproduïx tots els vídeos de la col·lecció començant pel vídeo en curs. La reproducció es pararà quan s’hagen reproduït tots els vídeos de la col·lecció.

La fila que hi ha baix de la pantalla d’Opcions del vídeo mostra uns altres vídeos de la mateixa col·lecció. Polsa Avall per a entrar en la fila de la col·lecció, i Amunt per a tornar a la pantalla d’Opcions del vídeo.

Com controlar la reproducció

Quan es reproduïx un vídeo en la secció Vídeos a la carta, pots controlar la reproducció amb el teu comandament de la següent manera:

• Polsa el botó Reproduïx/Pausa per a pausar el vídeo. Torna a polsar-lo per a reprendre’l.

• Polsa el botó Dreta per a avançar ràpidament uns segons. Mantín pressionat el botó per a moure’t ràpidament a través del vídeo. Quan l’indicador de progrés del vídeo arriba a la part que vols vore, polsa el botó Reproduïx o el botó OK.

• Amb el botó Avança ràpid mou-te cap avant ràpidament pel vídeo. Quan l’indicador de progrés del vídeo arriba a la part que vols vore, polsa el botó Reproduïx o el botó OK.

• Polsa el botó Esquerra per a retrocedir ràpidament uns segons. Mantín pressionat el botó per a moure’t ràpidament a través del vídeo. Quan l’indicador de progrés del vídeo arriba a la part que vols vore, polsa el botó Reproduïx o el botó OK.

• Polsa el botó Retrocedix per a moure’t ràpidament cap al principi del vídeo. Quan l’indicador de progrés del vídeo arriba a la part que vols vore, polsa el botó Reproduïx o el botó OK.

• Polsa el botó Arrere per a tornar a la pantalla d’Opcions del vídeo.

Com vore els vídeos recomanats i les novetats

La pantalla d’inici de JW Broadcasting mostra dos col·leccions especials de Vídeos a la carta:

1. Recomanats: Vídeos d’interés especial com els relacionats amb les nostres reunions setmanals.

2. Novetats: Els últims vídeos afegits.