Per què no apareixen els subtítols en alguns vídeos?

L’opció Mostra els subtítols de moment no està disponible en alguns vídeos que s’han publicat últimament per al canal JW Broadcasting en Roku, i és possible que encara tarde uns mesos. Mentres, els usuaris de Roku que necessiten vore els subtítols poden fer-ho entrant a tv.jw.org des d’un ordinador o dispositiu mòbil. Per a habilitar els subtítols, fes clic en Activa els subtítols quan estiguen disponibles en les opcions de Configuració.