JW BROADCASTING

Com vore vídeos a la carta en Amazon Fire TV

Vídeos a la carta et permet vore qualsevol dels vídeos de JW Broadcasting amb un control total de la reproducció. Pots pausar, retrocedir, avançar ràpid o saltar. Reproduïx sols un vídeo o tots els d’una col·lecció.

(Nota: El teu comandament a distància pot no ser igual al dels diagrames que es gasten en este tutorial.)

Selecciona Vídeos a la carta en la pantalla d’inici per a vore les categories disponibles. Seguix estos passos per a buscar i reproduir vídeos:

Com buscar un vídeo

Navega pel menú de categories amb el teu comandament Amazon Fire TV. Polsa el botó Selecciona per a seleccionar la categoria ressaltada.

Alguns vídeos es poden trobar en vàries categories. Per exemple, el vídeo El que diuen altres jóvens: Per què creure en Déu? es pot trobar en Jóvens i La Bíblia.

Cada fila representa una col·lecció de vídeos. El nom de la col·lecció apareix dalt de la fila.

Gasta el teu comandament per a moure’t per les col·leccions.

• Amb els botons Amunt i Avall canvies de col·lecció.

• Amb els botons Esquerra i Dreta et mous pels vídeos d’una col·lecció.

• Cada col·lecció conté l’opció Reproduïx-los tots. Selecciona-la per a reproduir tots els vídeos de la col·lecció començant pel primer. La reproducció es pararà quan s’hagen reproduït tots els vídeos de la col·lecció.

Selecciona un vídeo per a mostrar la pantalla d’Opcions del vídeo.

Selecciona una de les accions següents:

• Reproduïx-lo: Reproduïx el vídeo des del principi.

• Reproduïx tota la col·lecció: Reproduïx tots els vídeos de la col·lecció començant per l’actual. La reproducció es pararà quan s’hagen reproduït tots els vídeos de la col·lecció.

• Continua: Reprén el vídeo per on te l’havies deixat.

La fila de baix de la pantalla d’Opcions del vídeo mostra altres vídeos de la col·lecció. Polsa Avall per a entrar a la fila de la col·lecció, i Amunt per a tornar a la pantalla d’Opcions del vídeo.

Com controlar la reproducció

Quan s’està reproduint un vídeo de la secció Vídeos a la carta, pots controlar la reproducció amb el teu comandament Amazon Fire TV de la següent manera:

• Amb el botó Reproduïx/Pausa pauses el vídeo. Torna a polsar el botó per a reprendre la reproducció.

• Amb el botó Avança ràpid o Dreta et mous ràpidament cap avant pel vídeo. Quan l’indicador de progrés estiga en el punt on vols, polsa el botó Reproduïx.

• Amb el botó Retrocedix o Esquerra et mous cap al principi del vídeo. Quan l’indicador de progrés del vídeo estiga on vullgues, polsa el botó Reproduïx.

• Amb el botó Arrere tornes a la pantalla d’Opcions del vídeo.

Com vore les novetats o els vídeos recomanats

La pantalla d’inici de JW Broadcasting mostra dos col·leccions especials de Vídeos a la carta:

1. Recomanats: Vídeos d’especial interés, com aquells que tenen a vore amb les nostres reunions setmanals o amb l’adoració en família.

2. Novetats: Els vídeos recentment afegits.