Opsioni i thjeshtuar

Kalo te menuja kryesore

Kalo te menuja dytësore

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

shqip

Video në JW.ORG

Eksploro videot tona online të renditura sipas temave. Shih ose shkarko video të bazuara në Bibël për familjet, adoleshentët dhe fëmijët. Shih video informuese për Dëshmitarët e Jehovait.

 

BËHU MIK I JEHOVAIT

Prediko në gjuhë të huaj

Si t’i japësh lajmin e mirë dikujt që nuk flet gjuhën tënde?

RUSI

Gjykata më e lartë ruse ndalon entin ligjor të Dëshmitarëve në Samarë—Ç’do të ndodhë më tej?

Vendimi i Gjykatës së Lartë vë në rrezik lirinë e rreth 180.000 Dëshmitarëve të Jehovait në Rusi. Autoritetet mund ta përdorin këtë vendim si bazë për përndjekje fetare kundër Dëshmitarëve.

JETOJMË SIPAS PARIMEVE TË BIBLËS

M’u neverit jeta që bëja

Dmitri Korshunov ishte i alkoolizuar, por pastaj nisi të lexojë Biblën çdo ditë. Çfarë e shtyu të bënte ndryshime të mëdha në jetën e tij?

JETA NË BETHEL

Bibla në një ekspozitë unike

Perëndia Jehova ia tregoi emrin e tij njerëzimit që kur e krijoi. Shiko si është ruajtur ndër shekuj emri i Perëndisë në përkthime të ndryshme të Biblës.

BËHU MIK I JEHOVAIT

Të jemi të vëmendshëm në mbledhje

Pse ka rëndësi të dëgjojmë e të mësojmë në mbledhje?

SHTYPJA E BOTIMEVE

Prodhohet një Bibël e re

Shiko ç’punë është bërë për prodhimin e Përkthimit Bota e Re. Pse u investua kaq shumë kohë, para dhe përpjekje për të prodhuar këtë Bibël të re e të bukur?

BËHU MIK I JEHOVAIT

«Provoni dhe shijoni se sa i mirë është Jehovai!» (Kënga 95)

Mëso fjalët e këngës, pastaj këndoja dikujt që është në shërbimin e plotkohor.

VIDEO TË GJATA

«Rrënjosi në zemër këto fjalë»

Për çfarë kanë më shumë nevojë fëmijët nga prindërit? Shiko çfarë duhet të bëjë një baba që të shpëtojë familjen.

NGJARJE TË VEÇANTA

Momente kyçe nga mbledhja vjetore—Tetor 2014

Mijëra të ftuar ndoqën mbledhjen e 130-të vjetore të Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania. Shiko momente kyçe nga ky eveniment me rastin e 100-vjetorit të qeverisjes së Mbretërisë.

NGJARJE TË VEÇANTA

Përmbledhje e diplomimit të klasës së 137-të të Galaadit

Që nga viti 1943, Shkolla e Galaadit ka stërvitur ata që dëshirojnë të shtojnë njohurinë e saktë për Perëndinë. Shiko këtë përmbledhje të programit të diplomimit.