Opsioni i thjeshtuar

Zgjidh gjuhën

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

shqip
 • Gjirokastër, Shqipëri—Duke ofruar broshurën A u krijua jeta?

  Të dhëna shkurt për Shqipërinë

  • 3.204.000 banorë

  • 5.351 mësues të Biblës

  • 82 kongregacione

  • 1 Dëshmitar i Jehovait në 599 banorë

 • Afër Kisanganit, Republika Demokratike e Kongos—Duke i predikuar një peshkatari në Ujëvarën Uaxhenja (Stenli)

  Të dhëna shkurt për Republikën Demokratike të Kongos

  • 69.360.118 banorë

  • 216.024 mësues të Biblës

  • 3.515 kongregacione

  • 1 Dëshmitar i Jehovait në 321 banorë

 • Hortë, Ishulli Fajal, Azoret—Duke i ofruar një bujku revistat Kulla e Rojës dhe Zgjohuni!

  Të dhëna shkurt për Azoret

  • 247.599 banorë

  • 762 mësues të Biblës

  • 15 kongregacione

  • 1 Dëshmitar i Jehovait në 325 banorë

 • Gjiri i Katalanit, Gjibraltar—Duke ofruar fletushkën Çfarë është Mbretëria e Perëndisë?

  Të dhëna shkurt për Gjibraltarin

  • 29.000 banorë

  • 138 mësues të Biblës

  • 2 kongregacione

  • 1 Dëshmitar i Jehovait në 210 banorë

HAP

«Ky lajm i mirë për mbretërinë do të predikohet në gjithë tokën e banuar.»—Mateu 24:14.

MBYLL

«Ky lajm i mirë për mbretërinë do të predikohet në gjithë tokën e banuar.»—Mateu 24:14.

«Ky lajm i mirë për mbretërinë do të predikohet në gjithë tokën e banuar.»—Mateu 24:14.

SHKRIMET E SHENJTA—PËRKTHIMI BOTA E RE

Lexo Biblën online

Dëshmitarët e Jehovait—Cilët jemi?

Ndonëse vijmë nga qindra prejardhje etnike e formime kulturore, na bashkojnë qëllime të përbashkëta. Mbi të gjitha duam të nderojmë Jehovain, Perëndinë e Biblës dhe Krijuesin e gjithçkaje. Bëjmë çmos të imitojmë Jezu Krishtin dhe jemi krenarë që quhemi të krishterë. Secili nga ne u kushton kohë rregullisht njerëzve që t’i ndihmojmë të mësojnë për Biblën dhe për Mbretërinë e Perëndisë. Meqenëse japim dëshmi ose flasim për Perëndinë Jehova dhe për Mbretërinë e tij, njihemi si Dëshmitarë të Jehovait.

Kërko në sitin tonë. Lexo Biblën online. Mëso më shumë për ne dhe për bindjet tona.

 

ÇIFTET DHE PRINDËRIT

Si të shkosh mirë me prindërit e bashkëshortit

Tri sugjerime mund t’ju ndihmojnë që problemet me vjehrrit të mos kthehen në probleme martesore.

ADOLESHENTËT

Pse bëj të prera në trup?

Shumë të rinj dëmtojnë veten. Si të gjesh ndihmë nëse edhe ti e ke këtë problem?

FËMIJËT

Një Mbretëri që do të sundojë mbi gjithë tokën

Si do të jetë toka kur të sundojë Jezui? A dëshiron të jesh atje?

Kërko një studim biblik

Mësime biblike falas ku dhe kur të dëshirosh.

Shih video

Eksploro videot tona online.

Si financohet vepra e Dëshmitarëve të Jehovait?

Mëso se si vepra jonë globale e predikimit vazhdon të rritet pa detyruar askënd të japë kontribute ose të dhjetën.

Mbledhjet e kongregacionit të Dëshmitarëve të Jehovait

Informohu ku mblidhemi dhe si adhurojmë.

Botime të përzgjedhura

Shih botime të përzgjedhura dhe të reja.

Shih video në gjuhën e shenjave

Studio Biblën duke përdorur video në gjuhën e shenjave.

Opsion i thjeshtuar