Опција за пристапност на страницата

Префрли се на главното мени

Префрли се на споредното мени

Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

македонски

Библија

Можеш да ја читаш Библијата онлајн или да ја преземеш од оваа страница. Свето писмо — превод Нов свет е точен и лесно разбирлив превод на Библијата кој го издадоа Јеховините сведоци. До денес, во целост или делови од него се отпечатени на повеќе од 100 јазици во тираж од преку 170 милиони примероци.

 

ИЗГЛЕД

Свето писмо — превод Нов свет

ЧИТАЈ ОНЛАЈН

Читај ја Библијата онлајн или преземи ја во друг формат.